VARUKORG (0)

Besök väveributiken

Butiken ligger ihop med väveriet och här hittar du hela vårt utbud till fabrikspriser. Du har även möjlighet att handla andra sortering. Men framför allt får du inspiration till bordsdukning och inredning som förgyller ditt hem och du kan själv känna på linnestrukturen och kombinera olika färger med varandra. Lin är elegant i sin enkla och naturliga skönhet. Att duka ett bord med linneduk och linneservetter är en fest för ögat. Att torka sig efter badet med linnebadlakan är en känsla av omtanke. Linnehanddukar i köket ger en känsla av kvalitet. Lin gör dig lycklig!

Besök oss gärna, vi har alltid tid för dig.

Öppettider

Måndag-fredag kl 10-18

Lördag kl 10-14

 

 

Hitta hit

För oss är det viktigt att vi finns där vi finns. På ena sidan har vi en fantastisk utsikt över Laholmsbukten och på den andra ett böljande jordbrukslandskap som bara Bjärehalvön kan bjuda på. Att vägen hit upp kallas för italienska vägen säger det mesta.

Kör E6:an till avfart nr 39. Fortsätt rakt genom Båstad och väg 115 mot Torekov. Direkt uppe på åsen kommer du till Boarp och då ser du oss på höger sida. Adressen är Boarpsvägen 116. Karta

Vi tar gärna emot bussar och gruppresor

Välkommen till ett unikt väveri!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.