VARUKORG (0)

  • kaffefilter

Så hanterar Vävaren i Båstad spridningen av Corona-viruset


Idag upplever vi alla en mycket annorlunda vardag på grund av läget i samhället och världen. Spridningen av Corona-viruset (Covid-19) innebär stora utmaningar för alla och självklart även för oss.


För Vävaren i Båstad är din och våra medarbetares hälsa av högsta prioritet. Därför har vi genomfört ett antal åtgärder för att kunna finnas där för dig som kund, även i dessa utmannande tider.

Alla våra linnevaror produceras på plats i Båstad och vi håller än så länge igång vår produktion som vanligt, dock med extra vaksamhet kring hygienen.

Handla säkert på vår webbshopen


Vi välkomnar dig som inte kan eller vill handla i vår butik till vår webbshop. Vår e-handel är öppen dygnet runt och där kan du hitta de flesta av våra varor.

Status i vår butik


Du som är frisk är varmt välkommen att handla i vår butik. Du kan även reservera varor online för snabb och smidig upphämtning i vår butik i Båstad.

Öppettiderna i våra butiker kan just nu avvika något från ordinarie öppettider. Aktuella öppettider hittar du alltid, här.

Vi följer med stor noggrannhet myndigheters riktlinjer för att minska risken för spridning av Covid-19. Butiksmedarbetare med minsta förkylningssymptom stannar hemma.
Våra städrutiner utförs med mycket stor noggrannhet och våra butiksmedarbetare håller alltid god handhygien. Vi tillhandahåller handsprit i butiken till alla kunder och ser till att hålla avstånd mellan kunderna för att minimera riskerna.


Vi ser gärna att du som kund bidrar till att förebygga smittspridning genom att ofta tvätta händerna med tvål och vatten samt använda handsprit samt följa rekommendationer från myndigheter.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.