VARUKORG (0)

Byggfabriken logo

Byggfabriken är modern byggnadsvård för renovering i originalstil: beslag, krokar, handtag, belysning, kakel och klinker. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök.

Har sex butiker i Sverige; Stockholm, Göteborg, Malmö och Österlen Kivik.

www.byggfabriken.se

 

 

 Logotyp sandolin

Sand & Lin i Helsingborg. Butiken för dig som gillar naturmaterial, Hantverk och Design.

I en personligt inspirerad butik hittar du ett urval av produkter för dig och ditt hem. Du hittar allt ifrån gåvor för olika tillfällen till fina inredningsdetaljer för inne och utemiljö.

http://www.sandolin.se/

 

 
Eko och Flora säljer noga utvalda produkter för den miljömedvetna kunden. Vi säljer ekologiska, miljovänliga och naturliga produkter.

www.ekoochflora.se

Hesselby Krukmakeri -

Här hittar ni både krukmakeri och butik i ett. Vi håller till i Hesselby slott så här kan ni även ta en fika i en vacker miljö. I vår butik så hittar ni alltifrån egentillverkade produkter i keramik till linnetyger, ljuslyktor m.m.

www.hesselbykrukmakeri.se

 

Gårdshandlaren i Eslöv -

Den lokala butiken med det noga utvalda sortimentet. Här finner ni högt fokus på närproducerade samt svensktillverkade livsmedel och produkter.

www.gardshandlarenieslov.se

 En webbutik i Båstad som satsar på ett handplockat sortiment med eko-tänk. Vårt sortiment består av inredning till smycken och egentillverkade handväskor. Vi satsar också på återbruk av tyger och broderier.

www.bastadhome.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.