VARUKORG (0)

Byggfabriken logo

Byggfabriken är modern byggnadsvård för renovering i originalstil: beslag, krokar, handtag, belysning, kakel och klinker. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök.

Har sex butiker i Sverige; Stockholm, Göteborg, Malmö och Österlen Kivik.

www.byggfabriken.se

 

 

 Logotyp sandolin

Sand & Lin i Helsingborg. Butiken för dig som gillar naturmaterial, hantverk och design.

I en personligt inspirerad butik hittar du ett urval av produkter för dig och ditt hem. Du hittar allt ifrån gåvor för olika tillfällen till fina inredningsdetaljer för inne och utemiljö.

http://www.sandolin.se/

 

 

Hesselby Krukmakeri -

Här hittar ni både krukmakeri och butik i ett. Vi håller till i Hesselby slott så här kan ni även ta en fika i en vacker miljö. I vår butik så hittar ni alltifrån egentillverkade produkter i keramik till linnetyger, ljuslyktor m.m.

www.hesselbykrukmakeri.se

 

Gårdshandlaren i Eslöv -

Den lokala butiken med det noga utvalda sortimentet. Här finner ni högt fokus på närproducerade samt svensktillverkade livsmedel och produkter.

www.gardshandlarenieslov.se

 

En webbutik i Båstad som satsar på ett handplockat sortiment med eko-tänk. Vårt sortiment består av inredning till smycken och egentillverkade handväskor. Vi satsar också på återbruk av tyger och broderier.

www.bastadhome.se

 

form o rum

Form o rum tidlös design började med ett stort intresse för återbruksmöbler i klassisk- och nordisk design. I butiken sker försäljning av nordiska designmöbler i retrostil och ny inredning i närproducerad design. Butiken finns i Magnarp (f.d Glashyttan), mellan Ängelholm och Vejbystrand i Skåne.

www.formorum.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.