Fri lagning


Återbruksbonus


Vintageavdelning


Skötsel av lin


→ Linets egenskaper


Lin eller linne?

Besök väveriet

Butiken ligger ihop med väveriet och här hittar du hela vårt utbud till fabrikspriser. Du har även möjlighet att handla andrasortering. Men framför allt får du inspiration till bordsdukning och inredning till ditt hem. Du kan själv känna på linnekvaliteten, se alla våra mönster och kombinera olika färger med varandra. Lin är vackert med sin enkla och naturliga skönhet. Att duka ett bord med linneduk och linneservetter är en fest för ögat. Att torka sig efter badet med linnebadlakan är en känsla av omtanke. Linnehanddukar i köket ger en känsla av kvalitet. Lin gör dig lycklig!

Besök oss gärna, vi har alltid tid för dig.

Öppettider

Måndag-fredag kl 10-18

Lördag kl 10-14

Öppettider under sommaren 25 juni - 20 augusti 2023

Måndag-fredag kl 10-18

Lördag kl 10-14 

Söndagar kl 11-15

Avvikande öppettider

Midsommarafton 23 juni Stängt

Midsommardagen 24 juni. kl . 11-15

Söndag 25 juni kl 11-15

 

Guidade visningar

Kontakta oss för mer information 

  Hitta hit

  För oss är det viktigt att vi finns där vi finns. På ena sidan har vi en fantastisk utsikt över Laholmsbukten och på den andra ett böljande jordbrukslandskap som bara Bjärehalvön kan bjuda på. Att vägen hit upp kallas för italienska vägen säger det mesta.

  Kör E6:an till avfart nr 39. Fortsätt rakt genom Båstad och väg 115 mot Torekov. Direkt uppe på åsen kommer du till Boarp och då ser du oss på höger sida. Adressen är Boarpsvägen 116. Karta

  Vi tar gärna emot bussar och gruppresor

  Välkommen till ett unikt väveri!

  Totalsumma:
   Till kassan
   Tillagd i varukorgen